Sönnertorps krog

Välkommen på kulinariska äventyr

En gastronomisk resa där vi sätter fokus på svensk husmanskost.

Sönnertorps krog

Det är med glädje och entusiasm vi öppnar dörrarna till vårt senaste kulinariska äventyr, och vi ser fram emot att välkomna er till en gastronomisk resa där vi sätter fokus på svensk husmanskost.

Sönnertorps krog är inte bara en plats att stilla hungern; det är en atmosfär där smaker möter samtal och där varje tugga är en resa genom vårt lands rika kulinariska arv. Vår passion för att leverera kvalitetsmat möter er entusiasm för golf på ett sätt som skapar en perfekt balans mellan sport och njutning.

Kontakt:
070-09 03 247
Gultekinggg@gmail.com

Sönnertorp krog

Gastronomi och atmosfär

Vår meny erbjuder en mängd välkomponerade rätter, var och en noga utformad för att tillfredsställa både smaklökarna och själen. Från klassiska svensk husmanskostfavoriter till moderna tolkningar av traditionella rätter – vi strävar efter att erbjuda en mångsidig och smakrik meny för att tillfredsställa varje gästs unika smakpreferenser.

Sönnertorps Krog blir en plats där gemenskapen frodas och där varje måltid blir till en minnesvärd upplevelse. Vi hoppas att ni tar del av denna kulinariska resa med oss och skapar oförglömliga stunder tillsammans på Sönnertorps golfklubb.

Ser fram emot att dela detta spännande kapitel med er och höra era tankar om vårt nya gastronomiska äventyr. Varmt välkomna till Sönnertorps Restaurang – där varje tugga är en ny upplevelse!

Med gastronomiska hälsningar,

Sönnertorp Golf & Krog